Først lidt baggrund om mig. Jeg cykler meget og gerne hver dag, hvis jeg kan komme til det, og jeg kan mærke, at kost og ernæring har en kæmpe indflydelse på min præstation på cyklen og min generelle følelse i hverdagen. 

Jeg spiste i forvejen en sund og varieret kost, hvis jeg selv skal sige det. Derfor kan jeg ikke vurdere, om jeg har manglet nogle af de mange forskellige tilskud, eller om jeg i forvejen har været godt dækket ind.

Jeg føler også, at jeg har haft god energi i hverdagen, et stabilt blodsukker og generelt haft nemt ved at kontrollere min sult. Derudover synes jeg generelt, jeg har sovet bedre i perioden, end jeg gjorde inden. 

Den største fordel ved produktet er i mine øjne, at det er så simpelt. Du får det hele i ét produkt, mikser det sammen på 30 sekunder og drikker det. Slut. Det er nemt, og du kan have det med overalt, hvilket er en stor fordel i forhold til at indtage det i forbindelse med træning. Det er sgu smart.

Prisen vil helt sikkert afskrække nogen, for 589 kroner om måneden er immervæk lidt af en udgift. Men er du typen, der i forvejen tager en række kosttilskud, kan du prøve at tælle sammen, hvor meget du i gennemsnit betaler om måneden for alle dem lagt sammen. 

Hvis du ved med dig selv, at du ikke altid lever op til diverse sundhedsanbefalinger, ser jeg STAÏ som en ekstra sundhedsforsikring. Og det er svært at sætte en pris på sundhed.

STAÏ er det perfekte kosttilskud for dig, der vil have det simpelt, og som vil være sikker på, at din krop får alt, hvad den har brug for, for at den kan holde sig sund og rask, og du kan præstere optimalt.

Del med dine vener