Hvorfor jeg synes STAÏ er et godt koncept 

Ambitionen om at leve sundere er altid lettere end at rent faktisk eksekvere på den. Det gælder også mig selv, der aldrig har været god til at passe på min krop. I et liv hvor alting går stærkere og stærkere, og hvor man af og til sætter forventningerne til sig selv højere end det kan bære, er en smutvej, convenience og gode alternativer perfekte - men kun hvis de tilbyder noget kvalitet og sikkerhed for at man ikke fylder sig med alt muligt, man ikke ved hvad er. 

STAI leverer et produkt der virker, sikrer jeg får et tilskud af de vitaminer, mineraler, proteiner og omega3 jeg skal have, at jeg er sikker på hvad der er i, samt at det er en super simpel løsning, der gør min trænings-hverdag lidt sundere, end den ellers ville have været.

Følg med her: @traedekongen (IG)

 

CEO IsaDora Cosmetics (Isadora AB)

 

Del med dine vener