Livsstil har altid interesseret mig, og nu vil jeg dele min viden og erfaring med alle, som vil forblive den bedste udgave af sig selv. Derfor etablerede jeg STAI i 2016. 

For mig er livsstil holistisk og et vigtigt element er en sund og stærk krop. Jeg er fra tiden, hvor fitness hed gymnastik og ikonet hed Jane Fonda. 

Min ide til firmaet STAI og energitilskuddet opstod for 3 år siden, hvor jeg efterhånden havde 8-10 forskellige sundhedsprodukter stående i skabet. Jeg tænkte; det må kunne gøres nemmere med større sikkerhed for effekt. 

Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefaling og i samarbejde med eksperter indenfor kost og ernæring blev energitilskuddet løsningen. En shake pr. dag og du har investeret i din krop og din sundhed. En investering i en sund og stærk krop - hele livet. 

Energitilskud, olie og vand i shakeren, ryst blandingen og - klar til at drikke. 

Vil du forblive den bedste udgave af dig? Valget er dit

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål. jytte@stai.dk 

Energihilsner 
Jytte 

Del med dine vener