Jeg har den kroniske sygdom med Colitis Ulcerosa, hvor evnen til at optage næring fra fødevarer også skærpes pga. smertefulde angreb af sygdommen i tarmsystemet, og jeg var derfor ofte træt og drænet for energi og humør. Nærmest fra dag 1 med STAI BOOST kunne jeg mærke en tydelig forskel, og idag kan jeg undvære at tage medicin. Udover at få energien og overskuddet tilbage, har min hud, hår og negle også fået et ordenligt skud ekstra næring, og jeg kan tydeligt mærke, hvis jeg har "glemt" min daglige shake et par dage. Derfor tager jeg en shake HVER dag, og jeg nyder at være ude af medicin, smerter, træthed og manglende overskud.

For mig er STAI BOOST i dag en helt essentiel del af at have et aktivt og positivt liv. At have energi og overskud til både at drive en virksomhed alene, være fysisk aktiv og social kræver sin energi, og det er ikke altid, at måltiderne er nærende nok til at opfylde mine behov for vitaminer, mineraler og omega 3 fedtsyrer. Det hjælper min daglige STAI shake mig med.

Pernille Sten

Del med dine vener