Jeg har været på STAÏ holdet i flere år, og det daglige tilskud gør bare en forskel for mig på mange måder.

Det største jeg har oplevet er, at STAÏ har givet et kæmpe boost til mit hår. Jeg tabte en periode rigtig meget hår, men efter 6-7 måneder på STAÏ begyndte det så småt at vende tilbage, og nu efter et par år er håret stabilt igen. Sammen med håret erfarede jeg også, at jeg fik stærkere negle og en sundere og mere ensartet hud med glød.

STAÏ giver energi til en travl hverdag, og jeg har et krævende job og et meget aktivt fritidsliv med bl.a. fitness flere gange hver uge, løb, cykling, vinterbad og paddel board om sommeren.

Før kunne jeg mærke min energi faldt ud på eftermiddagen, og trangen til sødt fulgte med. Det er fortid. Min energi er stabil hele dagen, og min sukkertrang er væk.

Jeg rejser meget, og har altid STAÏ med i kufferten. Et nemt alternativ til en snak eller et mellemmåltid, når man lander på hotellet og lige mangler noget energi eller en morgen shake. Så for mig er en kop kaffe og en STAÏ den perfekte start på dagen.

Et lille tip:

Køb STAÏ som en gave til dem du holder af. Jeg bruger STAÏ som gave, både til min børn, familie og venner. De bliver overrasket og glade, og jeg er glad for, at gaven booster deres sundhed.

Forslag:

De seneste år inden jeg begyndte med min daglige morgenshake tabte jeg rigtig med hår, men efter 6-7 måneder på STAÏ begyndte det så småt at vende tilbage.

Del med dine vener