Om os

STAÏ`s founder Jytte Bille

Jeg har altid været livsnyder, nysgerrig og haft lyst til at prøve nye ting. Det kræver en krop i topform, og det må gerne være nemt, enkelt og effektivt.

Som 30-årig oplevede jeg, hvordan mine forældre allerede i 50erne mærkede alderens forfald og blev begrænset af bl.a. mangel på form, mobilitet samt egen opfattelse af alder. Det var en øjenåbner for mig. Jeg blev bevidst om, hvor vigtig en rolle en krop i topform har for vores valgfrihed.

Frihed til at vælge, nyde livet og dyrke den sport, vi har lyst, hvad enten det er cykling, løb, golf, fitness eller noget helt andet. Jeg er mor til 2 sønner, som gerne udfordrer mig sportsligt, og det er fantastisk at kunne give dem en high five og være med, f.eks. Thaiboksning og riverrafting.

Min passion er og har altid været motion og sund livsstil.

I 80’erne uddannede jeg mig til Work Out Instruktør og Ernæringsvejleder. Det var tiden, hvor Jane Fonda var ikonet. Jeg kan faktisk godt li` den måde, vi tænkte motion dengang. Det var enkelt og effektivt. På 1 time og 1 kvarter fik vi kardio, styrke, udstrækning og vejrtrækning. Ja, faktisk smed jeg mine dengang ekstra 14 kilo, og det har holdt siden! Jeg fandt balancen. Det er vigtigt for mig, at sundhed og motion ikke kun handler om at overleve, men også om at nyde.

Jeg er generelt tilhænger af at gøre tingene enkle. Det samme tænkte jeg med hensyn til kosttilskud.

Jeg oplevede at det var blevet uoverskueligt at finde de rette produkter og vi ofte bliver mere vildledt end vejledt. Jeg begyndte også at tænke på alle de emballage og fyldstoffer, vi indtager. Hvad med også at skåne vores indre miljø! Det var sådan jeg fik ideen til STÄI, der indeholder det, vi har brug for. En all-in-one shake. Nemt, enkelt og effektivt. Og en af de faktorer, der gør, at jeg fortsat kan leve livet fuldt ud.

Velkommen på STAÏ holdet

 

STAÏ`s DNA

- er at producere all-in-one sundhedsshakes, som styrker din krop og din sundhed.

STAÏ shakes har en optimal sammensætning af vitaminer, mineraler, proteiner og omega3 fedtsyrer, som sikrer effektiv optagelse i kroppen. De er alle plantebaseret og kan også tåles af vegetarer, veganere og diabetikere.
Vi har fjernet kapsler, bindemidler, sukker og kunstig smagstilsætning.
Til dig der ikke når de daglige anbefalede 600 gram grønt dagligt, men som vil tage ansvar for egen sundhed på en nem, enkel og effektiv måde.

STAÏ`s kvalitet - din garanti

Alle produkter er udviklet af og i tæt samarbejde med molekylær og cellebiologer samt fagfolk indenfor optimal vitaminsammensætning. Alle med mange års erfaring indenfor næringsstoffer.

 

 

 

 

 

 

Facebook anmeldelser

Prøv det – din krop vil elske dig for det. Læs hvad andre siger om STAÏ.

5 ud af 5

Baseret ud fra 18 anmeldelser

Flere reviews

June Rosenkilde

5/5

23 September 2019

Fabelagtigt - og banebrydende produkt : Slip for at tænke på hvilke - og indtage alle mulige forskellige vitaminer, mineraler - og evt. collagen piller STAÏ har “alt i 1 shake”

OLIEN GØR EN FORSKEL

Din krop skal bruge den økologiske hørfrøolie til bl.a. at optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

Bliv en del af STAÏ holdet

Vi sender dig inspiration, opskrifter og tips til de nemme løsninger på en sund livsstil i en travl hverdag. Indtast din email og du modtager STAÏ Inspiration

Bliv en del af STAÏ holdet

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER