Ambassadører

Viktor Hald Thorup

Professionel speedskater, kostvejleder og stud. Bachelor i Ernæring og Sundhed 
23 år
 

Jeg synes, STAÏ shaken er det bedste produkt på markedet. I STAI shaken har jeg fundet et produkt, hvor sammensætningen af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer er virkelig gennemtænkt, og hvor man har gjort rigtig meget ud af det, at kroppen skal kunne optage produkterne, som er mindst lige så vigtigt, som hvad der er i. Det er også et produkt, der er plantebaseret og uden kapsler eller bindemidler, som kroppen skal nedbryde.

Frederik Schram

Målmand 1. Divisionsklubben FC Roskilde
22 år

Med træning 5-6 gange om ugen prøver jeg hver dag, at forbedre hver en lille detalje for at kunne få mest ud af mit talent. Jeg har drømme og ambitioner om at nå til tops i fodbold, og her er den rette kost og ernæring en vigtig brik i spillet, om at få sin krop i bedst muligt forfatning til at kunne præstere det maksimale i træning såvel i kamp. Ved et dagligt indtag af STAI’s kosttilskud får jeg hver eneste dag dækket de ernæringsmæssige behov jeg har. STAI’s indhold af protein, magnesium og vitaminet B12, er vigtige for alle sportsfolk, så man kan opnå den bedste restitution og ligeledes ydeevne. Jeg tilføjer en spsk. fuld STAI pulver samt en spsk. fuld hørfrøolie til min smoothie, som jeg drikker hverdag. Jeg kan varmt anbefale produktet til andre sportsfolk

michaela theibel

Model og blogger

Jeg synes STAÏ shaken er fantastisk! Den er nem og fyldt med alt, hvad kroppen har brug for. I dag synes jeg, det er svært at finde vitaminer, der bliver optaget rigtigt i kroppen, så for mig har STAÏ shaken været en lykke. Udover det - får man super lækkert hår af shaken.

Signe Find

ID Life -og Sundhedscoach

"Kvalitet og super simpelt! STAI fungerer så godt for mig i en travl hverdag, hvor jeg er meget på både fysisk og mentalt. Det er derfor altafgørende, at jeg er fyldt op med gode næringsstoffer og mit blodsukker er stabilt. Den daglige shake opfylder begge dele, giver mig bare mere energi om eftermiddagen -og jeg oplever desuden, at min hud bliver mere smidig og sundere at se på. Og så er jeg vild med emballagen! Enkelt og lækkert at se på".

Mayianne Dinesen

mindfulness by mayianne

At kunne nøjes med et sundhedsprodukt passer så fint i min hverdag. Jeg får ikke altid spist, som jeg bør, og så ved jeg, denne shake gør mig godt og mætter. Det giver mig energi og overskud, og jeg får det bare bedre. Det er skønt, at den er helt ren, uden tilsætningsstoffer, overflødig emballage eller bindemidler.

lars simper

CEO Mercedes

Jeg starter dagen med en shake, og det gør bare, at kroppen får fyldt det rette brændstof på og er klar til morgentræning og god energi dagen igennem. 

Trine Schandorff

Fysioterapeut og cykelrytter

Jeg brugte den første måned, på at finde det bedste tidspunkt for mig, til den daglige STAÏ shake. Jeg besluttede at starte dagen med shaken. Det kickstarter min dag, med alt hvad jeg behøver af proteiner, vitaminer, mineraler og omega3 fedtsyrer. Jeg får en god energi i min hverdag som fysioterapeut og i min træning som bikeunderviser og cykelrytter. En ekstra bonus; Den giver min hud en dejlig fugt og glød. STAI kan jeg varmt anbefale. Vi har samme min værdier.... keep it clean and simpel.... og nyd livet efter 80/20 reglen.

Stinne Søemosegaard


Jeg er normalt ikke nem at overbevise om, sådanne ting skulle gøre noget godt for mig. Men jeg må sige, at jeg er kommet på andre tanker. Allerede efter 14 dage kunne jeg mærke en forskel. Jeg har fået meget mere energi i hverdagen, føler mig ikke sulten hele tiden og har ikke den store trang til søde sager. Jeg har nu været abonnent i 4 måneder er er stor fan. Enkelt og nemt at få gjort. Tak STAÏ - det virker.

Gitte Albert

Investor
48 år

Jeg skal kun tænke på et produkt. "All in one", proteiner, vitaminer, mineraler og omega3. Daglig sund shake, som giver mig energi, overskud og hjælp til vægttab. Så nemt og enkelt kan det gøres. Derfor har jeg valgt STAÏ Boost - det rene kosttilskud.

Peter Konggaard

ejer og direktør Xtreme

En shake, hvor jeg får mit daglige sundhedstilskud, enkelt og nemt. Et ekstra boost af brændstof til kroppen og mere energi og overskud.

Ninna Therkelsen

Senior Director

Den daglige shake fungerer fantastisk. Enkelt, nemt og et helt rent produkt. Den mætter, fjerner min sukkertrang og giver energi og overskud i en travl hverdag. Min hud virker sundere og har fået mere glød. Det samme gælder mit hår.

STAÏ shaken gør bare en forskel, og jeg er fri for selv at finde de rette vitaminer m.v.

SIGURD HARTVIG

Personlig træner og ejer af Vinatur, natur, krop og psyke

Endelig et produkt som jeg kun kan stå inde for. Jeg har igennem mange år eksperimenteret med forskellige former for kosttilskud. Stai Boost er for mig klart det bedste bud på et helt rent og plantebaseret kosttilskud uden overflødige bindemidler og fyldstoffer. Jeg får mine proteiner, vitaminer, mineraler samt Omega 3 fedtsyrer blandet i en nem daglig shake. At jeg så allerede efter få ugers brug oplevede en meget renere og mere blød hud er jo kun en bonus.

Marianne Vidkjær

BPM Consulting
46 år

Jeg er vildt glad for STAÏ shaken. Særligt er min hud blevet så fin - og hvis du vidste, hvad jeg gennem tiderne har gjort for at få en pænere hud. På trods af min ”alder” har jeg nemlig, indtil jeg startede med STAI, haft problemer med min hud. Dejligt rent, nemt og enkelt koncept.

Michael Bagge

Forebyggelsespartner PFA
46 år

Med mange års erfaring indenfor sundheds- og forebyggelsesområdet i forskellige virksomheder, herunder Falck Healthcare, har jeg testet og prøvet mange kosttilskud, vitaminpiller, omega3 kapsler og proteiner.

I STAÏ BOOST Shaken, har jeg fundet et unikt kosttilskud, hvor man får alle næringsstoffer i en daglig shake. Proteiner, vitaminer, mineraler, omega3 fedtsyrer og den sunde fedtsyre er nødvendig for at kunne optage vitamin A D E og K. Alt dette findes du i en daglig shake og den nemme og enkle tilgang gør, at man få det gjort!

En særlig gevinst ved STAÏ Shaken, er at den er rent plantebaseret og uden unødig emballage, som f.eks. kapsler, bindemidler og kunstig smagstilsætning – man skåner kroppens indre miljø. Et kvalitetsprodukt, jeg selv tager dagligt og som jeg kan stå 100 % inde for.

Tina Paulsen

Support Medidyne

Hvorfor jeg tager STAÏ BOOST? Jeg har taget det i 2 måneder, og jeg kan slet ikke undvære det. Det giver mig velvære, energi og overskud. Alle vitaminer, mineraler og omega3 er samlet i en shake. Det er nemt og hurtigt og jeg ved, at jeg får alt hvad min krop har brug for. Bonus: Min hud er blevet blødere og mit hår mere sundt. Det kan siges meget enkelt: Prøv STAÏ BOOST og mærk forskellen!

Helle Tuborgh

Ejer Cahetu ApS

Jeg tager STAÏ BOOST shaken hver morgen. Nogen gange som den er med vand, og andre gange blander jeg den i Greenie. Før jeg begyndte med STAÏ shaken tog jeg mange forskellige vitaminer og mineraler hver dag. Jeg har det så godt med, at jeg kan nøjes med en shake, hvor jeg ved, jeg er dækket ind med alt, hvad kroppen har brug for, inkl. omega3. At STAÏ er plantebaseret gør det endnu bedre, da jeg hælder meget til vegansk livsstil. Smuk hud og hår er endnu en gevinst. Det er virkelig nemt og bliver leveret lige til døren hver måned.

Susanne Wulf Holm

Uddannelsessekretær

Jeg starter hver dag med en Staï Shake. Det giver mig god energi hele dagen. Shaken mætter rigtig godt og fjerner min trang til sødt. Den har derfor hjulpet mig af med overflødige kilo. Min hud føles sundere og har fået mere glød. Jeg er fan…

Vagn Holm

Direktør

En morgen-shake giver mig mere end dagens vitaminer. Jeg har opnået mere energi i løbet af dagen, ledsmerter er nedbragt og huden har fået mere glød ... faktisk spørger mange om jeg har været på ferie. Men nej, jeg starter bare dagen med en STAI Boost :-)

Marianne Kjær Stolt

Direktør Levring & Levring

Jeg bruger STAI som supplement til min kost, gerne mixed med juice af rodfrugter og frugt. De dage, der starter med STAI har jeg mere energi og er ikke sulten før frokost. Når jeg har taget STAI om morgenen er jeg også mere energisk på tennisbanen eller til træning. Jeg har tidligere prøvet almindelige vitaminpræparater, men jeg har aldrig før set eller prøvet et produkt, der indeholder så mange vitaminer og mineraler og samtidigt er uden tilsætningsstoffer. Hvor mærkeligt det end lyder så føler min krop, hud og hår sig også yngre end før jeg startede med STAI. Jeg anbefaler STAI til alle, der tager deres sundhed alvorligt.

Marianne Olsen

Damefrisør

STAÏ BOOST er nemt og enkelt. Jeg behøver kun 1 daglig shake, og det daglige kosttilskud er klaret. Shaken har i den grad hjulpet mig. En velfungerende fordøjelse, som jeg ikke har prøvet i mange år. Mine led er blevet mere smidige, og det er blevet nemmere at stabilisere vægten. Tillægsgevinst så har min hud og mit hår fået mere glød og virker sundere. Jeg er blevet afhængig af min daglige shake. Den er med på ferie.

Mette Drejer Nielsen

Ejer RMD

STAÏ BOOST shaken er utrolig nemt, enkelt og uden overflødig emballage. Når jeg bliver ramt af sult og sukkertrang, hvilket for mit vedkommende er værst kl. 10 om formiddagen, ca 3 timer efter min morgenmad, så tager jeg min shake, og så kan jeg holde mig dag nogenlunde fri for sukker og kage. Det hjælper også på samvittigheden, at jeg får min "vitaminbombe".

Mads Østergaard

Studerer på CBS
21 år

Jeg har nu benyttet mig af en daglig shake fra STAI over en periode. STAI Boost-shaken har generelt medført et højere energiniveau. Dette har specielt kunne mærkes på tømmermændsramte dage, hvor effektivitetsniveauet normalt ikke er på sit højeste. Shaken har for mit vedkommende været et meget bekvemmeligt tilskud i forbindelse med en travl hverdag med studie, arbejde, sociale aktiviteter og sport.

Svend Erik Andersen

"Super cykelmotionist"

"Jeg er super begejstret for Jytte’s Stai Boost - det er det perfekte kosttilskud for mig, der indeholder alt, jeg har brug for. Tager et shot hver morgen og på dage, hvor jeg træner, tager jeg en ekstra efter træningen. Oplever en markant forbedret restitution. En anden og måske mere imponerende effekt, er at min søvn et blevet meget bedre. Mænd i min alder skal som regel op mindst éngang hver nat - det skal jeg ikke mere. Det kan jeg kun tilskrive Stai - tak for det Jytte. Som kunde hos Jytte, oplever jeg en helt utrolig service, som man skal lede længe efter. Kan på det varmeste anbefale produktet."

Jonas Reinholdt Albjerg

Manager, Tax Technology, Deloitte
29 år

Når dagen for mig starter med en shake STAÏ Boost får jeg alle de vigtigste næringsstoffer på én gang i et rent kosttilskud. Det er let at tage, og så giver det mig både ekstra energi og overskud dagen igennem, og en mæthedsfornemmelse så ’små måltider’ ~ fristelser undlades, selv ud på eftermiddagen.

Derudover restituerer jeg hurtigere efter træning.

Dette gør jeg allerede kl. 4.00 om morgenen, det er nemt, enkelt og sundt – perfekt til en pendler hverdag med småbørn.

Steffen Hagelweiss

Indkøber Cykelpartner

avde ikke megen fidus til kosttilskud. Spis sundt og varieret, så får vi, hvad vi har brug for. MEN - jeg prøvede STAÏ shaken og fandt ud af, at fordøjelsen fik et ekstra boost, mit energiniveau blev væsentlig højere, og jeg var ikke sulten op ad dagen. Det er tydeligt, at jeg har nemmere ved at kontrollere mit mad-indtag, når jeg har taget STAî-shaken. Glemmer jeg at tage den, kan jeg tydeligt mærke det, både på energiniveau og mad-indtag. STAÏ`s kosttilskud gør en forskel.

Jan Bruun Pedersen

Ejer Danish Maritime and Offshore Consulting

Fik gennem et cykelblad mulighed for at prøve Stai, og det var en succes fra starten. Gennem et stykke tid havde jeg døjet med kramper om natten, specielt efter hårde træningspas. Siden jeg begyndte at tage en shake hver morgen er de forsvundet, og musklerne er hurtigere til at restituere. Nu har jeg tegnet abonnement på produktet og kan kun opfordre andre til også at prøve det.

Marcus Heller

Grundlægger og direktør Totum

Jeg synes, STAÏ BOOST er det bedste produkt på markedet. I STAI shaken har jeg fundet et produkt, hvor sammensætningen af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer er virkelig gennemtænkt, og hvor man har gjort rigtig meget ud af det, at kroppen skal kunne optage produkterne, som er mindst lige så vigtigt, som hvad der er i. Det er også et produkt, der er 100% plantebaseret og derfor ingen kapsler eller bindemidler, som kroppen skal nedbryde.

Jan Laursen

Veteran Cykelrytter

Efter mange års træning, begynder kroppen at få småskavanker og restitutionstiden er heller ikke hvad den har været. Jeg har nu i en periode indtaget STAI BOOST shake hver morgen, hvilket har haft en positiv effekt med mere energi og overskud …… og har samtidigt været vægtregulerende. Olien og de vigtige vitaminer/mineraler dækker mit behov fuldt ud.

Birte Mortensen

Den daglige shake har givet mig mere balance i mig krop, hvilket har gjort at jeg har haft overskud til at tabe mig. Jeg har mere energi i hverdagen. Har det godt med at vide, at jeg får de rette vitaminer, og så er det NEMT at tage.

Rune D. Rasmussen

CCO ADP A/S

Rune D. Rasmussen CCO ADP A/S Jeg har brugt STAI igennem en længere periode hvor jeg følte det var svært at holde en hel dag med et stabilt blodsukker Her ca. 6 måneder senere har jeg en helt anden energi og velvære set over en hel dag. Jeg tager produktet fra morgenstunden, og det er først igen til frokost, jeg har behov for at fylde op igen. Slutteligt er den søde trang blevet mindre, uden at det føltes som tvang. Det har vist sig ved et vægttab på 4 KG i perioden. Jeg kan klart anbefale STAI til dig, som har brug for en god, sund start på dagen, hvor varigt vægttab og stabilitet er blandt nøgleordene.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør Exometric NRGIe

STAÏ BOOST en nem og enkel måde at få de vigtige vitaminer og olier i en travl hverdag. Jeg kan mærke en klar forskel på mit energiniveau og velvære, efter jeg er begyndt at drikke shaken om morgenen. Så meget bedre.

Henrik Køster

Cafax

Jeg starter fra tidlig morgen dagen med en shake STAÏ BOOST. Det giver ro i maven og en mæthedsfølelse, så jeg ikke behøver at spise andet. Nemt, enkelt og sundt.

Lone Bjørup Jørgensen

Controller Bane Danmark

Efter at have prøvet STAÏ shaken i nogle uger er jeg blevet fan. STAÏ booster min energi fra morgenstunden, og det er en dejlig følelse at starte dagen på.

Bjarne Jørgensen

Vicedirektør Realkredit Danmark

En hurtig og nemt tilberedt shake hver morgen giver mig en god start på dagen. Jeg tager også en shake inden cykelturen. Det virker. STAÏ BOOST - det rene kosttilskud - får mine varme anbefalinger.

Gitte Jensen

Erhvervsspecialist, Sydbank

Jeg bruger Stai's produkter og er meget tilfreds. STAÏ Boost giver mig masser af energi til både arbejde og sport samt en dejlig lethed i kroppen. Enkelt og nemt i en travl hverdag.

Mette Ehrhorn Nielsen

Ejer Nybolig Fredericia

STAÏ BOOST er nemt, giver mig alle de vigtigste næringsstoffer på èn gang. Perfekt start på dagen med min daglige shake, som sikrer mig energi og overskud i hverdagen, både på job og til sport.

Jeremy Salomon

Carte Blanche Lifestyle

Thumbs up. Sundt og nemt med en shake, hvor jeg får det hele. Perfekt når der er fart på hver dag.

Pernille Hesthaven

Personlig træner og ejer af Vinatur, natur, krop og psyke

STAÏ BOOST er fantastisk. Det er nemt, det virker, og jeg har nu mere overskud og energi hver dag. Min er blevet blødere, og den har fået mere glød.

Carl Erik Dalbøge

Direktør Team Rynkeby Fonden

STAÏ BOOST er enkelt... indeholder alt hvad jeg skal bruge for at sikre energi og overskud i hverdagen. Min krop ville blive sur på mig, hvis jeg ikke tog min daglige sundhedsshake - SÅDAN

Bjarne Lønborg

Cykelrytter og træner med tilknytning til Club La Santa

Efter at have testet STAÏ BOOST i nogle uger, mens mine vitaminpiller, fiskeolie og magnesium er blevet i skabet, har jeg, som langsom morgenstarter, fået betydeligt mere energi om morgenen til de ugentlige 3-4 gange fysisk træning. Desuden er min restitution bedre og hurtigere, og min nattesøvn langt bedre. 8-9 timers god søvn er for mig af stor betydning for min energi og ydeevne.

Christian Bangsgaard Pedersen

Salgsdirektør

Med et krævende job og 2 små børn derhjemme hjælper STAÏ shaken mig med at booste energi-niveauet og sikre, at jeg får de vitaminer og mineraler samt omega3 olie, som der skal til for at fungere optimalt. Enkelt og nemt.

Anders Damgaard

Client Service Director KommPress

STAI er mit daglige boost, som giver mig alle de vigtigste næringsstoffer på én gang i et produkt. Det er let at tage, og så giver det mig både ekstra energi og overskud dagen igennem. Samtidig restituerer jeg hurtigere efter træning.

Solvejg Lauridsen

Filialdirektør Nordea, Vejle

Den perfekte kostoptimering i en aktiv og travl hverdag. Med shaken som en naturlig del af min daglige kost, oplever jeg en hverdag med mere energi og overskud, på jobbet og med min sport. Jeg oplever, STAI styrker kroppen og musklerne. STAI har givet mig et vægttab og gør det nemt at holde vægten, også selvom et lille stykke chokolade frister.

Ole Nikolajsen

ejer og direktør ProPrint

Min daglige shake giver mig det ekstra boost, som gør, jeg præsterer bedre og har mere overskud.

Det gælder både på arbejde og til sport. At den mætter og kan erstatte et måltid gør det bare nemmere i en travl hverdag.

PETER BIDSTRUP

Triatlet - dog mest cykelrytter

Nærmest ved en tilfældighed stiftede jeg bekendtskab med STAI, og var lidt skeptisk. Nu kan jeg slet ikke undvære det. Jeg tager en shake hver dag efter arbejde (i stedet for at spise søde sager), samt efter træning.  Shaken giver mig sundhed, energi og overskud. Jeg kan varmt anbefale STAÏ

niels kristian hansen

N.H. Rådgivende Ingeniør 

STAÏ shaken har gjort en mærkbar forskel på min nattesøvn. Efter STAÏ shaken er blevet en daglig rutine nyder jeg at kunne sove 5-6 timer uden afbrydelser.

dorthe mills

Partner og erhvervsmægler 

Jeg er SÅ meget med på STAÏ-holdet. Super nemt og enkelt. Starter nu hver dag med en shake. Ingen gelatinekapsler - bare et helt rent og gennemtænkt produkt.  Det her virker - min varmeste anbefaling.

Susanne timsdal

Medical Director

Efter en lang periode med skader og operationer havde jeg svært ved at komme i gang med min træning igen. Jeg begyndte at tage STAÏ shaken, og allerede efter 14 dage kunne jeg mærke en øget energi og lyst til at træne. STAÏ har hjulpet mig til at få kræfterne tilbage. Jeg kan varmt anbefale denne shake. 

anders nikolaisen

Direktør Jensens Bøfhus

Jeg er rigtig glad for STAÏ shaken. Det fungerer godt for mig, som et tilskud til en i forvejen varieret kost. Det går stærkt til hverdag, og jeg spiser i perioder lidt uregelmæssigt. Derfor er det rart at vide, jeg investerer i min sundhed og kroppens daglige behov ved at tage den daglige shake. Jeg er med på STAÏ-holdet.

henriette kirkhoff

Udlejningschef, Nordea Ejendomme

Jeg har endelig fundet rytmen med dit fantastiske produkt, STAÏ shaken. Det er så godt at vide, at jeg får alle de vitaminer, mineraler og omega3, som jeg har brug for - og samtidig blive fri for pille emballage og det at sluge en masse dyre piller og kapsler. God start på dagen Jeg er med på STAÏ-holdet.

mikael jonassen

Senior Relationship Manager, Jyske Bank

Jeg havde ikke meget fidus til kosttilskud i den form, men jeg bøjer mig, den kan mærkes. Min krop føles mere smidig og min restitution efter træning har aldrig været bedre. Jeg tager en shake næsten hver morgen. STAÏ shaken kan varmt anbefales.

pernille sten

Digital designer & konceptudvikler

STAÏ shaken har gjort mig fri af medicin, smerter og træthed. Læs mit indlæg på bloggen. For mig er STAI BOOST en helt essentiel del af at have et aktivt og positivt liv. At have energi og overskud til både at drive en virksomhed alene, være fysisk aktiv og social kræver sin energi, og det er ikke altid, at måltiderne er nærende nok til at opfylde mine behov for vitaminer, mineraler og omega 3 fedtsyrer. Det hjælper min daglige STAI-shake mig med.

Victor pedersen 

Cykelrytter 

”Super godt produkt som i hverdagen hjælper mig til en bedre restitution efter min cykling 4-6 gange om ugen. Shaken er nem og enkel at klare. Jeg har prøvet piller, kapsler og meget andet på markedet men kunne ikke rigtig se formålet med at skulle tage flere forskellige piller hver dag. STAÏ shaken har alle de vigtigste næringsstoffer og smager ikke så underligt som andre pulverprodukter. Super produkt og høj kvalitet”

jette lundsgaard

Statsaut. ejendomsmægler og valuar

Det betyder meget for mig at have en sund krop og holde mig i form og med alderen skal der mere og mere til. Jeg har gennem tiden spist mange forskellige vitaminer, mineraler, omega 3 fedtsyrer osv - men med STAÏ shaken får jeg det hele i et produkt og dette uden alle mulige tilsætningsstoffer og bindemidler. Det er ganske enkelt fantastisk!
En STAÏ shake om dagen giver velvære og overskud og kan kun anbefales.

Adam Blicher

Kandidat i idræt og sundhed

Velvære og generel sundhed er på toppen af min prioriteringsliste og med en Kandidat i Idræt og Sundhed har jeg igennem en årrække eksperimenteret med hvilken kombination af vitaminer, mineraler og fedtsyrer og andre kosttilskud, der får min krop til at fungere bedst muligt. Med STAÏ har jeg alt i et kosttilskud. Jeg ved, at jeg får alt det essentielle min krop skal bruge og jeg sætter pris på, at alle kapsler er fjernet, så der ikke ophober sig en masse indre affald. Det er nemt og hurtigt hver morgen at indtage kosttilskuddet og med 100+ rejsedage hvert år er jeg glad for at have, hvad jeg betragter, som den bedste sundhedsforsikring, ved min side. Mine bedste anbefalinger

We send you inspiration, recipes and tips for the easy solutions to a healthy lifestyle in a busy day. Enter your email and you will receive STAÏ Inspiration

English