man-computer-mobile

Ambassadører

computer-man

Vores
ambassadører

Vi er glade og stolte over at have en masse seje mennesker med på STAI-holdet. Mød nogle af vores ambassadører her og læs om deres erfaringer med STAI.

Søren
Søren Lau
General Manager, Microsoft

Jeg havde brug for et nemt og enkelt tilskud. Derfor valgte jeg STAI.

 

Med et krævende job med mange rejsedage havde jeg brug for et nemt, enkelt produkt. Jeg fandt STAI, og det får jeg taget dagligt.

 

Det giver mig mulighed for at være en nærværende far og kæreste, tid til at holde formen og nyde livet. Det er nemt og enkelt, sprængfyldt med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen, omega-3 og gurkemeje. Det tiltalte mig også, at STAI er uden kapsler og tabletter.

Hedi Jøhl Ibenfeldt
CMO

Jeg har taget min STAI i flere år, jeg shaker og slipper for at tage en masse forskellige piller og kapsler. For mig har det altid været vigtigt, at det var nemt at give kroppen et sundt boost hver morgen. Jeg mærker det på hud, hår og negle – og så føler jeg mig meget sjældent træt! Jeg kan varmt anbefale STAI.

PS – og perfekt med de nye ‘portioner’, som er nemme at ta’ med på ferie!

Foto: Ida Wang

Kvinde
mørkov
Michael Mørkøv
Professionel cykelrytter, Astana Qazaqstan-team

Det er et virkelig gennemtænkt koncept.

Jeg blev introduceret til STAI af Lars Michaelsen, som er meget tilfreds med produktet, og jeg må give ham ret. Det er et virkelig gennemtænkt koncept.

At vi som professionelle kun skal tænke på ét kosttilskud gør det nemt og enkelt at få klaret. Ingen kapsler eller tabletter vi skal tage stilling til. Når vi drikker STAI, ved vi, at der er både vitaminer, proteiner, mineraler, omega-3-fedtsyrer, collagen og gurkemeje i. Nemmere kan det ikke gøres.

Alberte Greve
Professionel cykelrytter, Lotto Dstny Ladies

Som atlet er min krop mit vigtigste redskab, og med et koncept som STAI får jeg støtte til at opretholde en sund og stærk krop.

 

STAI indeholder 28 nærende ingredienser, og der er både vitaminer, proteiner, mineraler, omega-3, collagen og gurkemeje.

Alberte Greve
Carlos
Carlos Zamora
Personlig træner og coach

STAI har tænkt for mig, og de gør det nemt for mig. Jeg behøver kun at tænke på ét kosttilskud, STAI, og jeg kan drikke alle mine vitaminer, proteiner m.m. i bare ét kosttilskud. Ingen kapsler og tabletter, masser af brændstof til kroppen. Jeg er vild med STAI-konceptet, som er det eneste af sin slags på markedet.

Malene Hartung
Titel, Vista Ejendomme

Jeg har valgt STAI, fordi det er dejligt med bare ét produkt, og dermed er jeg fri for flere forskellige slags kapsler og tabletter. Jeg får de 28 nærende ingredienser hver dag i min STAI, og så er samvittigheden i top, hvis jeg ikke når den anbefalede mængde grønt.

 

Jeg drikker den ofte rent i en shaker, men STAI kommer også i smoothies eller skyr. Jeg er blevet glad for portionsposerne, der er kommet, og har dem med, når jeg vi skal på ferie/weekendture, da det er nemt at pakke ned.

Malene
Jesper
Jesper Køster
CEO Spar Nord Køge Bugt

Jeg drikker selv en daglig STAI. Nemt og enkelt – og en super følelse af at booste min energi, overskud og velvære.

 

 

Ren forkælelse som mine kolleger naturligvis også tilbydes. Vi har nu STAI dagsportioner stående som et tilbud til alle.

 

 

Jeg har cyklet rundt i Afrika 1 måned, og STAI gjorde det nemt for mig, at få det jeg havde brug for. (Hvis det er godt nok til Michael Mørkøv, er det vist også godt nok til mig).

Jytte