coffee

STAI til virksomheder

coffee2

STAI til virksomheder

Et godt arbejdsmiljø fremmer medarbejdernes trivsel

Der er mange måder at øge trivlsen på arbejdespladsen og forsøde tilværelsen for medarbejderne. Morgenbrød, kageordninger, frikaffe osv.er meget udbredt hos danske virksomheder, men flere og flere tilføjer det sunde alternativ STAI. En støtte til et liv i balance.

Med STAI tilbyder I jeres medarbejdere et dagligt boost af både vitaminer, mineraler, proteiner, omega-3-fedtsyrer, collagenn og gurkemeje, som styrker både det fysiske og mentale velvære.

En værdifuld investering i jeres medarbejdere på den korte og lange bane – og dermed en investering i virksomheden som heldhed.

room2
water-2

Styrk din virksomhed med STAI

Et tilvalg af STAI kosttilskud hos virksomheder er ikke bare en måde at værdsætte medarbejderne – det er også en klog forretningsstrategi. En prioritering af medarbejdernes velvære kan bidrage til en positiv arbejdskultur, højere medarbejdertilfredshed og stærkere engagement.

 

 

Bliv kontaktet i dag for at få en skræddersyet ordning, der passer til jeres virksomhed.

room

Nemt og praktisk

Vi har gjort det nemt for virksomheder at vælge STAI. Med automatiske månedlige leveringer sørger vi for, at I altid kan tilbyde jeres medarbejdere en daglig STAI.

 

Vores praktiske dagsportioner gør det nemt for medarbejderne at tage et brev STAI, blande det og indtage det. Placér dem ved siden af kaffemaskinen eller i kantinen og gør noget ekstra godt trivslen i virksomkeden.

 

 

Send os gerne kontaktperson og mailadresse, så bliver I kontaktet af Jytte Bille

I er naturligvis altid velkommen til at ringe direkte til Jytte Bille. Mobil 2028 2255.

Jytte