man-runner

Om os

man-runner-2

Om os

Hos STAI motiveres vi af at inspirere til at bevare en sund og stærk krop, gøre en forskel for vores medlemmer og være det ordentlige, troværdige og ansvarlige alternativ på markedet for kosttilskud. Vi vil gøre det nemt for dig at forkæle dig selv med en masse vigtige næringsstoffer og en samvittighed, som har det rigtig godt. Det giver dig overskud til at gøre de ting, som giver dig energi og glæde.

Hos STAI motiveres vi af at inspirere til at bevare en sund og stærk krop, gøre en forskel for vores medlemmer og være det ordentlige, troværdige og ansvarlige alternativ på markedet for kosttilskud. Vi vil gøre det nemt for dig at forkæle dig selv med en masse vigtige næringsstoffer og en samvittighed, som har det rigtig godt. Det giver dig overskud
til at gøre de ting, som giver dig energi og glæde.

Branchekendt mærke med en klar mission

STAI er en dansk virksomhed med speciale i kosttilskud. Virksomheden startede i 2017 og er i dag kendt og anerkendt for vores unikke kosttilskud i pulverform, som er sammensat med stor omhu og ekspertviden på området.

Lige fra starten har vi haft en klar mission: Vi vil gøre det nemt og enkelt at supplere den daglige kost med et bredt sammensat kosttilskud, som støtter kroppen. Og vores vision er at være det bedste valg inden for kosttilskud.

water-2

Vores værdier

Alt, hvad vi gør hos STAI, har til formål at inspirere og motivere vores medlemmer til at bevare en sund og stærk krop. Vi er:

 

Ambitiøse: Vi følger nøje nye muligheder for produktudvikling og sikrer, at vores produkter altid er bredt og intelligent sammensat, og vi forbliver det bedste valg af kosttilskud.

 

Ordentlige: Vores medlemmer skal opleve tillid og tryghed, når de kontakter os.

 

Tilgængelige: Vores team er klar til at svare på spørgsmål til STAI, vores produkter og medlemskab. Der er altid hjælp og vejledning at hente hos Team STAI.

spoon-2

It is what it is

Vi lover ikke et sundt liv og en krop uden skavanker. Vi lover heller ikke, at du mærker en forskel, men vi garanterer, at du gør en forskel. STAI er et bredt sammensat kosttilskud, som kombinerer 28 essentielle vitaminer, mineraler, proteiner, omega-3, collagen og andre givende næringsstoffer, som kroppen elsker. Pulveret blandes nemt med vand, smoothie, morgengrød, eller hvad end du foretrækker.

 

Det er kosttilskuddet til dig, der vælger at tage ansvar for at gøre noget ekstra godt for dig selv, din krop og din sundhed – i dag og i fremtiden. Dig, som ikke bare ønsker dig et langt liv, men et liv med masser af livskvalitet. Hvor sunde rutiner og overskud er en prioritet.

runner

Kom med på holdet

STAI er for alle. Fordi alle mennesker har en krop. Og alle kroppe har brug for næringsstoffer. Uanset om du er professionel sportsudøver eller bruger det meste af din dag foran en computer, om du er 20 eller 80, så er det betryggende at vide, at din krop får en daglig dosis af essentielle næringsstoffer.

 

Kom med på STAI-holdet, hvor fællesnævneren er at nyde livet hele livet uden restriktioner og stramme kostplaner, men hvor vi dyrker det aktive liv med masser af power, energi, overskud, gnist og begejstring.

jytte-stai
Jytte Bille
Founder og livsstilsguide

Jytte er 72 år, oprindelig uddannet gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder og har undervist i kost og motion i mere end 25 år. Hendes erfaring med sund livsstil, kost og kosttilskud er grundlaget for ideen til STAI. Jytte ledte selv efter et produkt, der samler en masse essentielle næringsstoffer, dog uden held. Derfor tog hun sagen i egen hånd, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste eksperter inden for sunde næringsstoffer blev STAI lanceret i april 2017.

Svend Erik Andersen
Partner, CFO & COO

Svend Erik er 65 år, cand.merc. i finansiering og har arbejdet med mange forskellige aspekter i den finansielle verden. Han har i dag bestyrelsesposter i flere finansielle institutioner. Med en passion for sport og mangeårig erfaring med løb og cykling på konkurrenceplan har han taget rigtig mange forskellige kosttilskud og dermed oparbejdet et bredt kendskab til såvel branche som produkter.

sven-erik-bike
Jytte