undefined

JYTTE BILLE

STAÏ - et valg af livsstil

Sund livsstil har været en del af mit liv de seneste 35 år. Jeg synes sundheden i dag drives mere af kapitalen end af sundheden, og vi bliver oftere vildledt end vejledt.

Det besluttede jeg at gøre noget ved. Som kundens ambassadør betalte jeg fagfolk for at udvikle et rent kosttilskud med alle de vigtigste næringsstoffer incl. omega3 i en ren og plantebaseret shake, uden unødig emballage, så vi skåner det indre miljø. Det var ikke så enkelt. En rejse på mere end 3 år, men det lykkedes at knække koden og STAÏ BOOST shaken kom på det danske marked 1. januar 2017.

Rent og enkelt - fordi din sundhed er vigtig - Livet skal leves og nydes, og derfor skal vi give kroppen det rette brændstof. (Det duer heller ikke at komme benzin på en dieselbil)

En daglig shake gør noget ekstra sundt for dig og din krop. Din krop vil elske dig for det.
Jeg testede selv STAÏ BOOST shaken, da jeg cyklede med Team Rynkeby i 2015 de ca. 1.250 km til Paris. Hver morgen tog jeg en shake. Kroppen fik, hvad den havde brug for, og jeg kunne starte dagen sundt, let og samvittigheden i orden.

I maj 2017 gennemførte jeg Copenhagen Marathon, og i min morgenmad indgik en dobbeltshake. Efter løbet dobbeltshake for hurtigere restitution, og jeg havde ingen ømhed i kroppen dagen efter. Fantastisk løb hvor du bliver hjulpet igennem af en masse skønne børn og voksne som hepper, giver high five og smiler til dig.

Facebook anmeldelser

Prøv det – din krop vil elske dig for det. Læs hvad andre siger om STAÏ.

5 ud af 5

Baseret ud fra 18 anmeldelser

Flere reviews

June Rosenkilde

5/5

23 September 2019

Fabelagtigt - og banebrydende produkt : Slip for at tænke på hvilke - og indtage alle mulige forskellige vitaminer, mineraler - og evt. collagen piller STAÏ har “alt i 1 shake”

OLIEN GØR EN FORSKEL

Din krop skal bruge den økologiske hørfrøolie til bl.a. at optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

Bliv en del af STAÏ holdet

Vi sender dig inspiration, opskrifter og tips til de nemme løsninger på en sund livsstil i en travl hverdag. Indtast din email og du modtager STAÏ Inspiration

Bliv en del af STAÏ holdet

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER