OM OS

STAÏ`s founder Jytte Bille

Jeg har altid været livsnyder, men bevidst om vigtigheden af en krop i form, for at bevare en sund og stærk krop hele livet.

Som 30-årig oplevede jeg, hvordan mine forældre allerede i 50erne mærkede alderens forfald og blev begrænset af bl.a. mangel på form, mobilitet samt egen opfattelse af alder. Det var en øjenåbner for mig. Jeg blev bevidst om, hvor vigtig en rolle en krop i form har for vores valgfrihed.

I 80’erne uddannede jeg mig til gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder. Det er vigtigt for mig, at sundhed og motion ikke kun handler om at overleve, men om at leve, nyde det og hygge sig med de lækkerier, som også giver os livsglæde og livskvalitet.

Jeg er generelt tilhænger af at gøre tingene enkle. Det samme tænkte jeg med hensyn til kosttilskud.

Jeg oplevede, at det var blevet uoverskueligt at finde de rette produkter, og at vi alt for ofte bliver mere vildledt end vejledt. Jeg begyndte også at tænke på alle de kapsler, bindemidler og skjult sukker vi ubevidst spiser og drikker. Det var sådan jeg fik ideen til STÄI og STAÏ shaken. Den indeholder det, vi har brug for. En all-in-one shake. Nemt, enkelt og effektivt, især for os der ikke når de anbefalede mængder grøntsager dagligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på STAÏ holdet.

STAÏ`s mission

 - er at ændre måden vi tager kosttilskud på, ved at tilbyde en  "all-in-one" sundhedsshake, som indeholder vitaminer, mineraler, proteiner og omega3 fedtsyrer. Formen sikrer effektiv optagelse i kroppen. STAÏ shakes indeholder de vigtige næringsstoffer, kroppen har brug for, og vi har fjernet kapsler og bindemidler.


Til dig der i en travl hverdag ikke når de anbefalede 600 gram grønt dagligt, og som enkelt og nemt vil tage ansvar for din krop og din sundhed.

STAÏ`s kvalitet - din garanti

Alle produkter er udviklet af og i tæt samarbejde med molekylær og cellebiologer samt fagfolk indenfor optimal næringssammensætning. Alle med mange års erfaring indenfor næringsstoffer

Om vores shakes

Så enkelt er det: Hæld 1½ - 2 dl vand i shakeren, 1½ måleske vitaminpulver, ½ måleske hørfrøolie, låget på, ryst det og drik det.

STAÏ pulver og olie kan også bruges i andre væsker, grød eller smoothies. Find din favorit. STAÏ leverer de rene råvarer.

Kom godt i gang med din nye livsstil. Vi tilbyder at sørge for, at du aldrig løber tør for STAÏ med en månedsaftale, hvor vi sender dig et nyt sæt hver måned – helt automatisk.

Bliv en del af STAÏ holdet

Vi sender dig inspiration, opskrifter og tips til de nemme løsninger på en sund livsstil i en travl hverdag. Indtast din email og du modtager STAÏ Inspiration

Bliv en del af STAÏ holdet

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER