OM OS

STAÏ København

Vi er en dansk familieejet virksomhed med speciale i kosttilskud. STAÏ startede i 2017 og er i dag kendt og anerkendt for sine unikke STAÏ shakes.
Vi leverer som de eneste en All-In-One shake, hvor du får alle de vigtige næringsstoffer. Du får både vitaminer, mineraler, proteiner, omega3 og collagen.
Det er nemt og enkelt. Du skal kun tænke på et produkt. Næringsstofferne er nøje udvalgte og sammensat med fokus på effektiv optagelse i kroppen.
STAÏ shakes består af et pulver med vitaminer, mineraler, planteproteiner og collagen.
Med i sættet er den økologiske hørfrøolie, som giver dig omega3, og olien sørger for at de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K, giver det optimale optag i kroppen.

Founder og livsstilscoach Jytte Bille

Jytte er 69 år, oprindelig uddannet gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder og har undervist i kost og ernæring i mere end 25 år. Hendes erfaring med sund livsstil, specielt kost og kosttilskud var grundlaget for ideen til STAÏ shakes. Jytte ledte selv efter et produkt på markedet, der kunne give energi og være næringsrigt – i en travl og aktiv hverdag. Dog uden held. Derfor tog hun så at sige shaken i egen hånd, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste indenfor sunde næringsstoffer, blev STAÏ shaken lanceret i april 2017.


Medlemmer på STAÏ holdet er især de aktive livsnydere, som er bevidste om, hvor vigtigt det er at tage ansvar for egen sundhed. De vil gerne de enkle og nemme løsninger. Derfor vælger de STAÏ.

STAÏ`s kvalitet - din garanti

STAÏ shakes formulering bliver løbende udviklet på baggrund af nyeste forskningsresultater og tilpasset de til enhver tid værende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Formuleringer udvikles af eksperter indenfor sundhed og ernæring. Alle med mange års erfaring. 

Vores faglige udvalg er din garanti for ærlighed, ordentlighed og transparente shakes.

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi, positiv psykologi, og parterapeut.

Thomas Liebmann Pedersen, kemiingeniør med speciale i næringsstoffer. Mere end 20 års erfaring med produktudvikling indenfor fødevareproduktion.

Medlemmers erfaringer

Hedi Jøhl Ibenfeldt

”Jeg lærte STAI at kende første gang via min bror – det var, og er, hans faste morgenritual at drikke shaken inden jobbet kalder. Hans positive oplevelse med shaken, også i forhold til hans sport, gjorde mig nysgerrig - og jeg har i dag taget den gode vane til mig og starter dagen med et ”skud” ren sundhed. Jeg mærker stærkere negle og hår og så er min ellers gode nattesøvn blevet endnu bedre. ”

Søren Lau

Med et krævende job med mange rejsedage, ønsket om at være en nærværende far og kæreste, tid til at holde formen og nyde livet, havde jeg brug for et nemt, enkelt og effektivt produkt. Jeg fandt STAÏ, og shaken får jeg taget. Det er nemt og effektivt, sprængfyldt med vitaminer, mineraler, proteiner og omega3. Det tiltalte mig også, at STAÏ er rent og uden spiselig emballage.

Bliv en del af STAÏ holdet

Har du lyst til at modtage inspiration, tips og nyhedere, så indtast din e-mail og modtag STAÏ Inspired.

Bliv en del af STAÏ holdet
Dansk