OM OS

STAÏ`s founder Jytte Bille

Jeg har altid været livsnyder, nysgerrig og haft lyst til at prøve nye ting. Det kræver en krop i form, og det må gerne være nemt, enkelt og effektivt at vedligeholde den.

Som 30-årig oplevede jeg, hvordan mine forældre allerede i 50erne mærkede alderens forfald og blev begrænset af bl.a. mangel på form, mobilitet samt egen opfattelse af alder. Det var en øjenåbner for mig. Jeg blev bevidst om, hvor vigtig en rolle en krop i form har for vores valgfrihed.

Frihed til at vælge, nyde livet og dyrke den sport, vi har lyst. Jeg er mor til 2 sønner, som gerne udfordrer mig sportsligt, og det er fantastisk at kunne deltage og give dem en high five. Bla. har de udfordret mig med thaiboksning og bungy jump.

Min passion er og har altid været motion og sund livsstil.

I 80’erne uddannede jeg mig til Work Out Instruktør og Ernæringsvejleder. Det var tiden, hvor Jane Fonda var ikonet. Jeg kan faktisk godt li` den måde, vi tænkte motion dengang. Det var enkelt og effektivt. På 1 time og 1 kvarter fik vi kardio, styrke, udstrækning og vejrtrækning. Ja, faktisk smed jeg mine dengang ekstra 14 kg, og det har holdt siden! Jeg fandt balancen. Det er vigtigt for mig, at sundhed og motion ikke kun handler om at overleve, men at leve, nyde det og hygge sig med de lækkerier, som giver os livsglæde og livskvalitet.

Jeg er generelt tilhænger af at gøre tingene enkle. Det samme tænkte jeg med hensyn til kosttilskud.

Jeg oplevede, at det var blevet uoverskueligt at finde de rette produkter, og at vi alt for ofte bliver mere vildledt end vejledt. Jeg begyndte også at tænke på alle de emballage og fyldstoffer, vi indtager. En nem måde at passe på vores sundhed er at skåne vores indre miljø! Det var sådan jeg fik ideen til STÄI og STAÏ shaken. Den indeholder det, vi har brug for. En all-in-one shake. Nemt, enkelt og effektivt. Og en af de faktorer, der gør, at jeg fortsat kan leve livet fuldt ud.

Velkommen på STAÏ holdet

STAÏ`s mission

 

STAÏ`s kvalitet - din garanti

Alle produkter er udviklet af og i tæt samarbejde med molekylær og cellebiologer samt fagfolk indenfor optimal vitaminsammensætning. Alle med mange års erfaring indenfor næringsstoffer.

Om vores shakes:

Så enkelt er det: Hæld 1 måleske vitaminpulver, 1/2 måleske hørfrøolie og 1,5 -2 dl vand i shakeren. Ryst det og drik det.

STAÏ pulver og olie kan også bruges i andre væsker, grød eller smoothies. Find din favorit. STAÏ leverer de rene råvarer.

Kom godt i gang med din nye livsstil. Vi tilbyder at sørge for, at du aldrig løber tør for STAÏ med en månedsaftale, hvor vi sender dig et nyt sæt hver måned – helt automatisk. 

Bliv en del af STAÏ holdet

Vi sender dig inspiration, opskrifter og tips til de nemme løsninger på en sund livsstil i en travl hverdag. Indtast din email og du modtager STAÏ Inspiration

Bliv en del af STAÏ holdet

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER