OM OS

STAÏ København

Vi er en dansk familieejet virksomhed med speciale i kosttilskud. STAÏ startede i 2017 og er i dag kendt og anerkendt for sine unikke STAÏ shakes.
Vi leverer som de eneste en All-In-One shake, hvor du får alle de vigtige næringsstoffer. Du får både vitaminer, mineraler, proteiner, omega3 og collagen.
Det er nemt og enkelt. Du skal kun tænke på et produkt. Næringsstofferne er nøje udvalgte og sammensat med fokus på effektiv optagelse i kroppen.
STAÏ shakes består af et pulver med vitaminer, mineraler, proteiner og collagen.
Med i sættet er den økologiske hørfrøolie, som giver dig omega3, og olien sørger for at de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K, giver det optimale optag i kroppen.

Team STAÏ

Jytte Bille, Founder og livsstilscoach

Jytte er 69 år, oprindelig uddannet gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder og har undervist i kost og ernæring i mere end 25 år. Hendes erfaring med sund livsstil, kost og kosttilskud er grundlaget for ideen til STAÏ. Jytte ledte selv efter et enkelt all-in-one produkt, dog uden held. Derfor tog hun sagen i egen hånd, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste indenfor sunde næringsstoffer, blev STAÏ shaken lanceret i april 2017.


Svend Erik Andersen, Partner, CFO & COO

Svend Erik er 62 år, Cand. Merc. i finansiering og har arbejdet med mange forskellige aspekter i den finansielle verden. Har i dag bestyrelsesposter i finansielle institutioner.”Min passion i fritiden har altid været sport og i mange år løb og cykling på konkurrenceplan. Som elitesportsmand har jeg taget rigtig mange forskellige kosttilskud og dermed oparbejdet et bredt kendskab til såvel branche som produkter”.

STAÏ`s kvalitet - din garanti

STAÏ shakes formulering bliver løbende udviklet på baggrund af nyeste forskningsresultater og tilpasset de til enhver tid værende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Formuleringer udvikles af eksperter indenfor sundhed og ernæring. Alle med mange års erfaring. 

Vores faglige udvalg er din garanti for ærlighed, ordentlighed og transparente shakes.

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi, positiv psykologi, og parterapeut.

Thomas Liebmann Pedersen, kemiingeniør med speciale i næringsstoffer. Mere end 20 års erfaring med produktudvikling indenfor fødevareproduktion.

Bliv en del af STAÏ holdet

Indtast din e-mail og modtag STAÏ Inspired med tips, inspiration og nyheder.

Bliv en del af STAÏ holdet
Dansk