OM OS

STAÏ København

Vi er en dansk familieejet virksomhed med speciale i kosttilskud. STAÏ startede i 2017 og er i dag kendt og anerkendt for sine unikke STAÏ produkter.
STAÏ 's produkter består af et pulver med vitaminer, mineraler, proteiner og collagen .

Mission: Vi vil gøre det nemt og enkelt at supplere den daglige kost med et ”all-in-one” kosttilskud, som drikkes og støtter den indre sundhed.

Vision: Vi vil være det bedste sundhedsvalg indenfor kosttilskud.

Værdier: Alt hvad vi gør hos STAÏ, har til formål at inspirere og motivere vores medlemmer til at bevare en sund og stærk krop. Vi er ambitiøse, ordentlige og tilgængelige.
Ambitiøse: Vi følger nøje nye muligheder for produktudvikling, og sikrer vores produkter altid er optimalt sammensat, og vi forbliver det bedste valg af kosttilskud. Vi sender løbende sundhedstips og inspiration til den sunde og stærke krop og interagerer med vores medlemmer på sociale medier.
Ordentlige: Vores medlemmer skal opleve tillid og tryghed, når de kontakter os.
Tilgængelige: Vores team er klar til at svare på spørgsmål til STAÏ, vores produkter og medlemskab. Der er altid hjælp og vejledning at hente hos Team STAÏ. Medarbejdere som brænder for at gøre en forskel for vores STAÏ medlemmer.

Team STAÏ

Jytte Bille, Founder og livsstilsguide

Jytte er 71år, oprindelig uddannet gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder og har undervist i kost og motion i mere end 25 år. Hendes erfaring med sund livsstil, kost og kosttilskud er grundlaget for ideen til STAÏ. Jytte ledte selv efter et produkt, der indeholder alt, dog uden held. Derfor tog hun sagen i egen hånd, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste indenfor sunde næringsstoffer, blev STAÏ lanceret i april 2017.


Svend Erik Andersen, Partner, CFO & COO

Svend Erik er 64år, Cand. Merc. i finansiering og har arbejdet med mange forskellige aspekter i den finansielle verden. Har i dag bestyrelsesposter i finansielle institutioner.”Min passion i fritiden har altid været sport og i mange år løb og cykling på konkurrenceplan. Som sportsmand har jeg taget rigtig mange forskellige kosttilskud og dermed oparbejdet et bredt kendskab til såvel branche som produkter”.

STAÏ`s kvalitet - din garanti

STAÏ's formular bliver løbende udviklet på baggrund af nyeste forskningsresultater og tilpasset de til enhver tid værende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Formularen udvikles af eksperter inden for sundhed og ernæring. Alle med mange års erfaring. 

Vores faglige udvalg er din garanti for ærlighed, ordentlighed og transparente shakes.

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi, positiv psykologi, og parterapeut.

Thomas Liebmann Pedersen, kemiingeniør med speciale i næringsstoffer. Mere end 20 års erfaring med produktudvikling indenfor fødevareproduktion.

Indtast din e-mail og modtag STAÏ Inspired med tips, inspiration og nyheder.

Dansk