OM OS

STAÏ`s founder Jytte Bille

Jeg har altid været livsnyder, men bevidst om vigtigheden af en krop i form, for at bevare en sund og stærk krop hele livet.

Som 30-årig oplevede jeg, hvordan mine forældre allerede i 50erne mærkede alderens forfald og blev begrænset af bl.a. mangel på form, mobilitet samt egen opfattelse af alder. Det var en øjenåbner for mig. Jeg blev bevidst om, hvor vigtig en rolle en krop i form har for vores valgfrihed.

I 80’erne uddannede jeg mig til gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder. Det er vigtigt for mig, at sundhed og motion ikke kun handler om at overleve, men om at leve, nyde det og hygge sig med de lækkerier, som også giver os livsglæde og livskvalitet.

Jeg er generelt tilhænger af at gøre tingene enkle. Det samme tænkte jeg med hensyn til kosttilskud.

Jeg oplevede, at det var blevet uoverskueligt at finde de rette produkter, og at vi alt for ofte bliver mere vildledt end vejledt. Jeg begyndte også at tænke på alle de kapsler, bindemidler og skjult sukker vi ubevidst spiser og drikker. Det var sådan jeg fik ideen til STÄI og STAÏ shaken. Den indeholder det, vi har brug for. En all-in-one shake. Nemt, enkelt og effektivt, især for os der ikke når de anbefalede mængder grøntsager dagligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på STAÏ holdet.

STAÏ`s mission

 - er at ændre måden vi tænker sundhedsshake på.

Derfor har STAÏ udviklet  en  "all-in-one" sundhedsshake, som indeholder alle de vigtige næringsstoffer, kroppen har brug for hver dag!

STAÏ`s kvalitet - din garanti

STAÏ shakes formulering bliver løbende udviklet på baggrund af nyeste forskningsresultater og tilpasset de til enhver tid værende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Formuleringer udvikles af eksperter indenfor sundhed og ernæring. Alle med mange års erfaring. 

Vores faglige udvalg er din garanti for ærlighed, ordentlighed og transparente shakes.

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi, positiv psykologi, og parterapeut.

Thomas Liebmann Pedersen, kemiingeniør med speciale i næringsstoffer. Mere end 20 års erfaring med produktudvikling indenfor fødevareproduktion.

Om vores "all-in-one" shakes

"All-in-on"e betyder, shaken er optimalt sammensat med vitaminer, mineraler, proteiner, omega3 fedtsyrer og collagen.

Med 1 STAÏ shake om dagen har du forkælet din krop og din sundhed. Shaken er sprængfyldt med sundhed og formen sikrer effektiv optagelse i kroppen.

Som en ekstra gevinst har vi fjernet kapsler og bindemidler, som kroppen ikke har brug for.

Så enkelt er det: Hæld 1½ - 2 dl vand i shakeren, 1½ måleske vitaminpulver, ½ måleske hørfrøolie, låget på, ryst det og drik det.

STAÏ pulver og olie kan også bruges i andre væsker, grød eller smoothies. Find din favorit. STAÏ leverer de rene råvarer.

Kom godt i gang med din nye livsstil. Vi tilbyder at sørge for, at du aldrig løber tør for STAÏ med en medlemsskab, hvor vi automatisk sender dig et nyt sæt hver måned.

STAÏ Inspired

Har du lyst til at modtage inspiration, opskrifter og tips til den sunde livsstil for livsnydere, så indtast din email og modtag STAÏ Inspired.

STAÏ Inspired