Peter Bidstrup

 

Årets Sundhedsambassadør i 2016

Triatlet - dog mest cykelrytter

Tidligere kræftpatient (2016)

 

”Nærmest ved en tilfældighed stiftede jeg bekendtskab med STAI, og nu kan jeg slet ikke undvære det. Jeg tager en shake hver dag efter arbejde (i stedet for at spise søde sager), samt efter træning.  Gennemførte i maj 2018 en halv jernmand og på trods af en generel øget træningsmængde føler jeg, at min krop er blevet mere smidig og restitutionen har sjældent været så god. Troede faktisk slet ikke på STAI i begyndelsen, men jeg testede det over en periode på 4 måneder og havde løbende 3 små pauser undervejs. Konklusionen er tydelig: For hver gang jeg tog en pause, følte jeg, at energiniveauet dalede, hvorefter det steg når jeg genoptog indtagelsen af STAI. På trods af, at STAI ikke er et energitilskud, men ”blot” et vitamin- og mineraltilskud fornemmer jeg en langtidseffekt i form af netop mere energi, idet jeg oplever, at jeg har mere og bedre power til, at gøre præcis det jeg har lyst til, om det enten er en lang træningsdag eller en 3 dages musikfestival, hvor man mere eller mindre står oprejst hele tiden.

Med ovenstående taget i betragtning kan jeg derfor varmt anbefale STAI.”

Facebook anmeldelser

Prøv det – din krop vil elske dig for det. Læs hvad andre siger om STAÏ.

5 ud af 5

Baseret ud fra 18 anmeldelser

Flere reviews

June Rosenkilde

5/5

23 September 2019

Fabelagtigt - og banebrydende produkt : Slip for at tænke på hvilke - og indtage alle mulige forskellige vitaminer, mineraler - og evt. collagen piller STAÏ har “alt i 1 shake”

OLIEN GØR EN FORSKEL

Din krop skal bruge den økologiske hørfrøolie til bl.a. at optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

Bliv en del af STAÏ holdet

Vi sender dig inspiration, opskrifter og tips til de nemme løsninger på en sund livsstil i en travl hverdag. Indtast din email og du modtager STAÏ Inspiration

Bliv en del af STAÏ holdet

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER