MetalfingerJytte_Thumbnail

Løverne ville ikke
– men det ville danskerne

Løverne ville ikke – men det ville danskerne

Seerne tog STAI med storm og forandrede verden for mig og STAI på under 10 min. Det blev en fantastisk rejse, som startede efter Løvens Hule 23. januar 2020 og nu et år efter er STAI shaken kendt i hele Danmark og så småt uden for landets grænser.

 

Jeg har fået bekræftet, at virkelig mange mennesker ønsker som jeg,

 

”at forblive den bedste udgave af sig selv”.

 

OG – have friheden til at vælge, friheden til at bevæge sig, dyrke sport, lege med børn/børnebørn  og rejse, når det igen bliver muligt.

 

STAIs vision er netop at gøre det nemt og enkelt at forblive den bedste udgave af sig selv.

 

Som en ekstra gevinst skriver flere og fortæller, hvordan de er blevet hjulpet af STAI shaken med særlige udfordringer som f.eks. tarmproblemer, fordøjelse, ledsmerter, søvn, glansløst hår, tør hud mm. En ekstra bekræftelse på at STAI shaken gør en forskel for kroppens naturlige forsvar.

 

STAI er i dag en virksomhed i positiv drift trods nedlukninger siden marts 2020, hvor det blev umuligt at komme ud og holde events samt møde medlemmer. Nu glæder jeg mig SÅ meget til, at samfundet åbner, og jeg kan komme ud og mødes med STAI medlemmer og inspirere nye til at komme med på STAI holdet.

 

Det er fantastisk, at så mange har valgt STAI shaken til deres sundhed. Vi er nået så langt, fordi danskerne vil STAI, og fordi vi er et dedikeret og hårdtarbejdende team, som har nogle af de bedste samarbejdspartnere. Uden dem ingen succes.

 

STAI er fortsat det eneste sundhedstilskud på markedet, hvor du får alle de vigtige næringsstoffer samlet i en daglig shake for under kr. 20 pr. dag.

 

STAI har vist sin berettigelse og vi stopper ikke her. Vi skal ud til endnu flere danskere, vi vil udvikle virksomheden og få STAI ud over de danske grænser.

 

Mange STAI hilsner Jytte,

 

Founder af STAI og livsstilscoach

Del med dine venner

man-computer2