Sund og stærk krop giver frihed_Bred

Sund livsstil for livsnydere

Sund livsstil for livsnydere

Jeg har altid været livsnyder. Hygge, lækker mad, oplevelser, rejser og friheden til at vælge forskellige former for sport og lysten til at prøve nye ting. Den frihed til at vælge kræver en sund krop i fornuftig form og gerne på en nem og effektiv måde.

 

Da jeg var i 30`rne oplevede jeg, hvordan min forældre allerede i 50`rne blev begrænset af mangel på form, energi og nysgerrig på nye ting. Det var en øjenåbner for mig. Jeg blev klar over, hvor vigtig friheden til valgfrihed var mit eget ansvar.

 

I 80`rne tog jeg en udfordring og blev gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder, selv om jeg ikke var en af de slanke på gymnastikholdet. Fik smidt de ekstra kg og har holdt det siden.

 

Jeg er generelt til det enkle og effektive. Dengang i 80`rne klarede vi både kondition, styrke, udstrækning og vejrtrækning med et smil på 5 kvarter. Og der var tid til hygge med kaffe og kage efter træning. I dag skal vi helst gå på mange forskellige hold for at klare det samme.

 

Det samme er sket med kosttilskud. Vi skal ofte købe mange forskellige kapsler, tabletter, pulver og olie for at sikre den sunde og stærke krop, for vi ved, de færreste af os når at spise de anbefalede ca. 600 gram grønt/frugt dagligt. Tillige bliver vi mere vildledt end vejledt. Og hvorfor spise al den emballage som kapsler, bindemidler m.m.

 

Det gav mig ideen til STAI shaken. Hvorfor ikke nøjes med et dagligt “all-in-one” tilskud? I sin naturlige form. Nemt, enkelt og effektivt, klaret på 2 min. og samvittigheden har det fantastisk, for vi ved, vi har forkælet vores krop og sundhed og investeret i friheden til at vælge – også når vi bliver ældre.

 

Håber at se jer på STAI holdet!

 

STAI v/livsstilstræner Jytte Bille

Del med dine venner

man-computer2