Først lidt baggrund om mig. Jeg cykler meget og gerne hver dag, hvis jeg kan komme til det, og jeg kan mærke, at kost og ernæring har en kæmpe indflydelse på min præstation på cyklen og min generelle følelse i hverdagen.

Derfor er jeg også nysgerrig og meget åben over for at ændre ting i min kost for at se, om det har en effekt. Jeg har tidligere indtaget forskellige tilskud og også spist plantebaseret i en periode, så jeg var spændt på, hvilken effekt jeg ville kunne mærke med STAÏ.

Jeg hverken kan eller vil vurdere, hvordan de ekstra vitaminer, mineraler og fedtsyrer har påvirket min sundhed. Videnskaben er ret klar på effekterne af de forskellige ting, og jeg vælger at tro på, at kroppen har nemmere ved at holde sig sund og rask, hvis den får tilført den rette mængde vitaminer og mineraler, end hvis den ikke gør.

Jeg spiste i forvejen en sund og varieret kost, hvis jeg selv skal sige det. Derfor kan jeg ikke vurdere, om jeg har manglet nogle af de mange forskellige tilskud, eller om jeg i forvejen har været godt dækket ind.

Hvad kan jeg så sige om effekterne af produktet? Jeg kan konstatere, at jeg igennem de tre måneder, hvor jeg har taget STAÏ hver dag, generelt har følt mig sund, rask og med god energi, og jeg har ikke været syg eller sløj på noget tidspunkt. Om det skyldes STAÏ, kan jeg ikke sige, men det er i hvert fald min oplevelse.

Jeg føler også, at jeg har haft god energi i hverdagen, et stabilt blodsukker og generelt haft nemt ved at kontrollere min sult. Derudover synes jeg generelt, jeg har sovet bedre i perioden, end jeg gjorde inden. Igen kan jeg ikke sige, om det direkte skyldes STAÏ, men søvn er en super vigtig parameter både i forhold til træning og restitution og i forhold til generel sundhed.

I perioden har jeg trænet forholdsvis meget og forsøgt at indtage STAÏ umiddelbart efter mine træninger for at fremme restitutionen. Igen vælger jeg at tro på videnskaben, der til en vis grad dokumenterer, at du kan hjælpe restitutionen på vej ved at tilføre kroppen den rette næring i det ”åbne vindue” kort efter endt træning.

Den største fordel ved produktet er i mine øjne, at det er så simpelt. Du får det hele i ét produkt, mikser det sammen på 30 sekunder og drikker det. Slut. Det er nemt, og du kan have det med overalt, hvilket er en stor fordel i forhold til at indtage det i forbindelse med træning. Det er sgu smart.

Prisen vil helt sikkert afskrække nogen, for 589 kroner om måneden er immervæk lidt af en udgift. Men er du typen, der i forvejen tager en række kosttilskud, kan du prøve at tælle sammen, hvor meget du i gennemsnit betaler om måneden for alle dem lagt sammen.

Hvis du i forvejen spiser en sund og varieret kost, er udbyttet måske ikke investeringen værd. Men hvis du ved med dig selv, at du ikke altid lever op til diverse sundhedsanbefalinger, ser jeg STAÏ som en ekstra sundhedsforsikring. Og det er svært at sætte en pris på sundhed.

Jeg kan læse, at flere ikke bryder sig om smagen af produktet. Og jeg synes bestemt heller ikke, det smager godt, men det smager absolut ikke så grimt, som nogle gør det til. Som cyklister er vi vante til at indtage lidt af hvert af energiprodukter og gels, så jeg tror, at de færreste vil have et decideret problem med smagen.

Det skal bare ned. Og er smagen for grim i produktets rene form, kan du jo prøve nogle af STAÏs opskrifter eller eventuelt blande en lille smule vaniljesukker i, som gør smagen sødere.

STAÏ er det perfekte kosttilskud for dig, der vil have det simpelt, og som vil være sikker på, at din krop får alt, hvad den har brug for, for at den kan holde sig sund og rask, og du kan præstere optimalt.

Del med dine venner