Jeg stødte tilfældigt ind i Jytte i netværkssammenhæng, og hun fortalte mig om STAI. Jeg havde som mange andre, specielt mænd, ikke meget fidus til kosttilskud, men jeg tog da mine ”normale” vitaminpiller. Jeg lod mig overtale og nu efter 6 måneder, kan jeg ikke undvære shaken. Jeg tager en shake næsten hver morgen. Jeg er primært udøvende løber og løber hver eneste dag, i øjeblikket er målet min. 7 km. om dagen, og lige nu har jeg løbet 642 dag i træk! Jeg har, som nævnt, taget STAÏ shaken det sidste ½ år og bl.a. gennemført Berlin Halbmarathon, CPH Marathon samt mit første ultraløb Coast2Coast i Nordjylland på 50 km. På trods af en generel øget træningsmængde (daglig 40%) føler jeg, at min krop er blevet noget mere smidig og restitutionen har aldrig været så god. Jeg havde før STAI en god rutine med vitaminpillerne og en ok kost, og jeg troede ikke, at det ville kunne mærkes, men jeg bøjer mig. STAÏ shaken gør en forskel. Jeg kan varmt anbefale STAÏ.  

Mikael Jonassen

Del med dine venner