Marcus Heller
Grundlægger og direktør 
TOTUM – skolen for kropsterapi 

Jeg har interesseret mig for kost, kosttilskud og sundhed de sidste 20 år – Så meget at jeg for 10 år siden tog en kost og ernærings uddannelse hos Institut For Optimal Ernæring ved Eva Lydeking-Olsen. Så det at tilføre min krop det bedste kosttilskud, så jeg giver mig selv de bedste vilkår for at leve et liv med masser af energi og overskud som muligt, er så vigtigt. - Det har jeg fundet i STAI. 

Jeg fik det anbefalet af en god ven. I starten var jeg skeptisk, da jeg kender mange produkter, der fortæller, hvorfor de er så gode for dit og dat…
Men efter at have læst om produktet på hjemmesiden og en god snak med Jytte, var jeg overbevist om at prøve det. Min kæreste og jeg tog shake en periode, og vi er tilfredse med vores udbytte. Super enkelt og nemt. Vi blander STAÏ shaken med vores grøntsagsjuice, og det er vores morgenmad. 

Jeg synes, jeg i STAI har fundet et produkt, hvor sammensætningen af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer er virkelig gennemtænkt, og hvor man har gjort rigtig meget ud af det, at kroppen skal kunne optage produkterne, som er mindst lige så vigtigt, som hvad der er i.
Det er også et produkt, der har plantebaseret proteiner, og ingen kapsler eller bindemidler, som kroppen skal nedbryde. 

Lækkert og enkelt design, leveret til døren hver måned, gør det bare endnu bedre. 
Alt i alt synes jeg, det er det bedste produkt på markedet! 


Del med dine venner