MARCUS HELLER 
Grundlægger og direktør 
TOTUM – skolen for kropsterapi 

Jeg har interesseret mig for kost, kosttilskud og sundhed de sidste 20 år – Så meget at jeg for 10 år siden tog en kost og ernærings uddannelse hos Institut For Optimal Ernæring ved Eva Lydeking-Olsen. Så det at tilføre min krop det bedste kosttilskud, så jeg giver mig selv de bedste vilkår for at leve et liv med masser af energi og overskud som muligt, er så vigtigt. - Det har jeg fundet i STAI. 

Jeg fik det anbefalet af en god ven. I starten var jeg skeptisk, da jeg kender mange produkter, der fortæller, hvorfor de er så gode for dit og dat…
Men efter at have læst om produktet på hjemmesiden og en god snak med Jytte, var jeg overbevist om at prøve det. Nu har min kæreste og jeg taget shaken gennem en periode, og vi er virkelig tilfredse med vores udbytte, og hvor super simpelt og nemt det er. Vi tager det om morgenen i en shake eller putter det i vores grøntsagsjuice og bruger det på den måde tit som morgenmad. 

Jeg synes, jeg i STAI har fundet et produkt, hvor sammensætningen af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer er virkelig gennemtænkt, og hvor man har gjort rigtig meget ud af det, at kroppen skal kunne optage produkterne, som er mindst lige så vigtigt, som hvad der er i.
Det er også et produkt, der er 100% plantebaseret og derfor ingen kapsler eller bindemidler, som kroppen skal nedbryde. 

Lækkert og enkelt design, leveret til døren hver måned, gør det bare endnu bedre. 
Alt i alt synes jeg, det er det bedste produkt på markedet! 

Flere kasketter:
Jeg har i dag flere kasketter på. 
Jeg har sammen med 2 kollegaer grundlagt Danmarks største kropsterapeutiske skole for 5 år siden, hvor jeg i dag både driver den, underviser elever og behandler klienter. Så en hverdag for mig er travl med at udvikle, undervisning og lave projekter og foredrag omkring hvordan krop og psyke hænger sammen, samt masser af andre ting der har at gøre med at drifte en skole. 
Så har jeg også glæden af at lære fra mig ved at undervise glade og entusiastiske elever og mærke, hvor meget de også brænder for TOTUM kropsterapi. 
Derudover har jeg også en dag om ugen, hvor jeg tager imod klienter og hjælper dem med stress, angst og andre følelsesmæssige problematikker – fordøjelsesproblemer og problemer i bevægeapparatet som smerter i nakke, ryg eller andet. 
Del med dine vener