Fra at have været en lille glad buttet tennisspiller, over diverse restriktive diæter, frygt for at spise is, slik og kage, og et universitetsstudie i Idræt og Sundhed, er jeg landet på noget så ”kedeligt” som alt med måde tilgang til kost.

Som en af mine kammerater sagde til mig en dag; ”Du må spise det hele, bare du spiser det halve”. Der er ikke noget, der er forbudt, men kroppen skal have den rette næring for at fungere optimalt.

I jo højere grad, vi kan dække vores behov på en naturlig måde gennem kosten, jo bedre. Når det er sagt er min overbevisning samtidig, at vi har drevet rovdrift på mange af vores afgrøder, og kvaliteten af mange råvarer er reduceret voldsomt. Derfor er det også min overbevisning, at kosttilskud kan være gavnligt, hvis indhold og sammensætning gavner kroppen.

Branchen for kosttilskud er nærmest uoverskuelig. Selv om jeg har stor viden om sundhed, for jeg vild i junglen af kosttilskud. Hvad er bedst sammensat, og hvem står egentlig bag de mange produkter. Hvem er producenterne og hvem har udviklet produkterne. Hvad skulle jeg vælge og hvilken dosering skulle jeg gå efter. I den jungle er jeg glad for at have fundet STAÏ.

Et alt i en kosttilskud, som jeg oplever, at min krop responderer godt på. Om det virker for alle, det ved jeg ikke, men jeg er glad for, at det er ét af de tiltag som jeg investerer i, i forhold til min egen sundhed. Dejligt STAÏ shaken er kommet på markedet. Enkelt, gennemskueligt, dansk udviklet og testet af ejer. Det giver troværdighed.

Adam Blicher, kandidat i Idræt og Sundhed

Del med dine venner