En sund og stærk krop med 80/20 reglen - den er langtidsholdbar

Stress ikke dig selv med forbud og fravalg, for det fører sjældent til det ønskede resultat. En lækker, sund og stærk krop. 

Det handler om balance, og det ved vi inderst inde godt, men hvordan realiserer vi det. En af de ting som er nemme, enkle og lige til at tage ind i hverdagen er at tænke 80/20. Det kræver kun små, men effektive rutineændringer i hverdagen.

 

Kroppen elsker,

🥑fisk: laks, makrel, sild

🥑sunde olier: olivenolie, hørfrøolie, avocado-olie

🥑kål: broccoli, spidskål, blomkål

🥑bær: blåbær, solbær, brombær

🥑nødder: mandler, valnødder

🥑bønner: hvide, brune, sorte og kikærter

🥑linser: grønne, røde, belugalinser. 

Vær opmærksom på dine indkøb. Vigtigst er de 80% kroppen elsker og her behøver du ikke tænke så meget over, hvor meget du fylder på din tallerken. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som har klaget over, de fik spist for meget broccoli eller spidskål.

Glæd dig over du har 20% at hygge dig med. Det som også giver dig livsglæde og livskvalitet. Det kan være,

👌Kage, is, chokolade

👌Pizza, burger, hvidt brød, chips

👌Vin, øl, sodavand

Hvornår du vælger at nyde dine 20% er helt op til dig, men for mange fungerer det med de sunde rutiner i hverdagene, og så nyde de 20% i løbet af weekenden.

80/20 reglen er ikke en diæt, men en kost i balance. Du nyder livet og investerer i en sund og stærk krop, som er fyldt med energi og overskud, og du behøver aldrig tænke diæt eller slankekure. 

Lad STAÏ hjælpe dig med de 80%. Med en daglig STAÏ får du et effektivt tilskud af alle de vigtige næringsstoffer, kroppen elsker.

 

Et valg af livsstil der holder.

STAÏ v/Jytte Bille, founder

Del med dine venner