Et unikt kvalitetsprodukt 

Michael Bagge 
Kundechef, Sundheds- & forebyggelsesspecialist, Sampension 

Med mange års erfaring indenfor sundheds- og forebyggelsesområdet i forskellige virksomheder, herunder Falck Healthcare, har jeg testet og prøvet mange kosttilskud, vitaminpiller, omega3 kapsler og proteiner. 

I STAÏ shaken, har jeg fundet et unikt kosttilskud, hvor man får alle næringsstoffer i en daglig shake. Proteiner, vitaminer, mineraler, omega3 fedtsyrer og den sunde fedtsyre er nødvendig for at kunne optage vitamin A D E og K. Alt dette findes du i en daglig shake og den nemme og enkle tilgang gør, at man få det gjort! 

En særlig gevinst ved STAÏ shaken, er at den er rent plantebaseret og uden unødig emballage, som f.eks. kapsler, bindemidler og kunstig smagstilsætning – man skåner kroppens indre miljø. 
Et kvalitetsprodukt, jeg selv tager dagligt og som jeg kan stå 100 % inde for. 

Jeg er ansat som Kundechef med fokus på sundheds- og forebyggelse hos Sampension. Jeg er en passioneret leder med en baggrund hos bl.a. Willis og Falck Healthcare og mit arbejde udspringer af et udtalt ønske om at forbedre folkesundheden i Danmark. 

I lighed med de andre pensionsselskaber satser Sampension fremadrettet i højere grad på sundheds- og forebyggelsesområdet for vores kunder og vi vil gerne differentiere os fra de andre selskaber ved vores fokus på sundhed, forebyggelse og trivsel. 
Det giver god mening, fordi der- i takt med at vi lever stadig længere, er behov for en øget indsats i forhold til trivsel og velvære, alt sammen for at sikre et godt, sundt og langt arbejdsliv. 

Alt i alt er jeg og Sampension her for at hjælpe virksomheder og organisationer med at sammensætte de tilbud, der giver den bedst mulige værdi for deres ansatte. 

Jeg er 46 år og er kommet til Sampension fra en stilling som Key Account Executive i Falck Healthcare, hvor jeg i en årrække blandt andet har haft ansvar for konceptudvikling, rådgivning med særlig fokus på forebyggelse, samarbejde med mæglere samt opsøgende salg og fastholdelse.
Jeg er oprindeligt uddannet elektriker, og har efterfølgende uddannet mig til massør og zoneterapeut og har i mange år været en del af en af Danmarks førende behandlingsklinikker i hjertet af København. 
Jeg har i sin tid været en del af holdet bag oprettelsen af Willis Healthcare, som i 2001 blev til Falck Healthcare og har således gennem mange år arbejdet med salg, markedsføring og udvikling af sundhedsprodukter. 
Jeg har spillet ishockeyspiller på højt plan i både Rungsted & Gentofte, har gennemført en IRONMAN og deltaget i flere maratonløb. 
Del med dine venner