Seerne tog STAÏ med storm og forandrede verden for mig og STAÏ på under 10 min. Det blev en fantastisk rejse, som startede efter Løvens Hule 23. januar 2020 og nu et år efter er STAÏ shaken kendt i hele Danmark og så småt uden for landets grænser.

Jeg har fået bekræftet, at virkelig mange mennesker ønsker som jeg,

”at forblive den bedste udgave af sig selv”.

OG - have friheden til at vælge, friheden til at bevæge sig, dyrke sport, lege med børn/børnebørn og rejse, når det igen bliver muligt.

STAÏ`s vision er netop at gøre det nemt og enkelt at forblive den bedste udgave af sig selv.

Som en ekstra gevinst skriver flere og fortæller, hvordan de er blevet hjulpet af STAÏ shaken med særlige udfordringer som f.eks. tarmproblemer, fordøjelse, ledsmerter, søvn, glansløst hår, tør hud mm. En ekstra bekræftelse på at STAÏ shaken gør en forskel for kroppens naturlige forsvar.

STAÏ er i dag en virksomhed i positiv drift trods nedlukninger siden marts 2020, hvor det blev umuligt at komme ud og holde events samt møde medlemmer. Nu glæder jeg mig SÅ meget til, at samfundet åbner, og jeg kan komme ud og mødes med STAÏ medlemmer og inspirere nye til at komme med på STAÏ holdet.

Det er fantastisk, at så mange har valgt STAÏ shaken til deres sundhed. Vi er nået så langt, fordi danskerne vil STAÏ, og fordi vi er et dedikeret og hårdtarbejdende team, som har nogle af de bedste samarbejdspartnere. Uden dem ingen succes.

STAÏ er fortsat det eneste sundhedstilskud på markedet, hvor du får alle de vigtige næringsstoffer samlet i en daglig shake for under kr. 20 pr. dag.

STAÏ har vist sin berettigelse og vi stopper ikke her. Vi skal ud til endnu flere danskere, vi vil udvikle virksomheden og få STAÏ ud over de danske grænser.

Mange STAÏ hilsner Jytte

Founder af STAÏ og livsstilscoach

Del med dine venner