Din krop vil elske dig for det

I en aktiv og travl hverdag er der ikke meget tid tilovers til at tænke på kost, træning eller i det hele taget egen sundhed. Men det er aldrig for sent at komme i gang, for det er vigtigt at holde sin krop i topform. Giv din sundhed en høj prioritet vælg det som en livslang investering.

Hvem vil ikke gerne bevare en sund og stærk krop og forblive den bedste udgave af sig selv”?

Et “skud” effektiv sundhed

Det er de færreste af os, der kan nå de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Men kroppen har brug for de vitaminer, mineraler og kostfibre, som du får ved at indtage masser af grøntsager, især de grove.

Som de eneste på det danske marked leverer STAÏ flydende kosttilskud, som indeholder både vitaminer, mineraler, proteiner, omega3 fedtsyrer, collagen og gurkemeje. STAÏ`s produkter er sammensat i samarbejde med eksperter indenfor kost og ernæring, så du er sikker på at få de præcise mængder, der gavner din krop og styrker dens naturlige forsvar.

Det vigtigste er stadig at spise sundt og varieret. STAÏ er en genvej, hvis det kniber med at nå de anbefalede mængder. Det fungerer som et effektivt tilskud til din sundhed, og booster din energi og dit overskud i hverdagen.

 STAÏ Healthy+

Vil du tage ansvar for din krop? STAÏ Healthy+ er til dig som vil give sin krop det absolut bedste daglige tilskud.

Udover de udvalgte næringsstoffer, indeholder STAÏ Healthy+ collagen som er kroppens vigtige byggesten. Samtidig med at collagen støtter dannelse og vedligeholdelse af brusk, bindevæv og knogler, så booster proteinet også dit ydre. Det er blandt andet med til at holde huden elastisk og fast, giver dig stærkere negle og kraftigere hår.

Med i STAÏ Healthy+ sættet får du den økologiske hørfrøolie som er et vigtigt element i dit kosttilskud. Den fungerer nemlig som et bindeled for, at din krop kan optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

En daglig STAÏ Healthy+ vil styrke din krops naturlige funktioner. STAÏ sørger for dig og er, helt enkelt, med til at passe på din krop. Sæt turbo på sundheden – bliv en del af STAÏ holdet.

Del med dine venner