Nærmest ved en tilfældighed stiftede jeg bekendtskab med STAI, og nu kan jeg slet ikke undvære det. Jeg tager en shake hver dag efter arbejde (i stedet for at spise søde sager), samt efter træning. Gennemførte i maj 2018 en halv jernmand og på trods af en generel øget træningsmængde føler jeg, at min krop er blevet mere smidig og restitutionen har sjældent været så god. Troede faktisk slet ikke på STAI i begyndelsen, men jeg testede det over en periode på 4 måneder og havde løbende 3 små pauser undervejs. Konklusionen er tydelig: For hver gang jeg tog en pause, følte jeg, at energiniveauet dalede, hvorefter det steg når jeg genoptog indtagelsen af STAI. På trods af, at STAI ikke er et energitilskud, men et vitamin- og mineraltilskud fornemmer jeg en langtidseffekt i form af netop mere energi, idet jeg oplever, at jeg har mere og bedre power til, at gøre præcis det jeg har lyst til, om det enten er en lang træningsdag eller en 3 dages musikfestival, hvor man mere eller mindre står oprejst hele tiden.
Med ovenstående taget i betragtning kan jeg varmt anbefale STAÏ shaken til alle, som vil tage ansvar for deres sundhed.
Peter Bidstrup, årets sundhedsambassadør 2016
Del med dine venner