Emil Vinjebo på 27 år er professionel cykelrytter og har senest kørt store løb som Flandern Rundt, Milano-San Remo og Strade Bianche.

Han har længe været bevidst om vigtigheden af at have et stærkt immunforsvar, så man kan holde sig sund og rask som cykelrytter. Derfor har han suppleret sin kost med forskellige tilskud for at være sikker på, at han var dækket ind og ikke manglede noget.

"I cykelsporten handler det meget om at være stabil og konsekvent i sin træning. Vi har en masse rutiner, vi overholder, og for at det kan lade sig gøre, skal vi først og fremmest holde os så sunde og raske som muligt for at kunne præstere hver dag. Det er alfa omega", siger han.

Emil Vinjebo er begejstret for tankegangen om at samle en række vitaminer og mineraler i ét og samme tilskud og mener, at det er simpelt både at have med og at indtage, fordi det er i pulverform og kan blandes med næsten hvad som helst.

"Det er ikke altid, kosten kan gøre hele arbejdet. Så er det godt at kunne få lige det, kroppen har brug for, uanset om jeg får en kedelig pastaret til aftensmad og en tør sandwich til frokost. Jeg vil hellere få lidt for mange vitaminer og mineraler og så være på den sikre side, når vi presser kroppen så hårdt", siger han og tilføjer:

"Der findes ingen hellig gral, der kan løse alt, men jeg synes, at det her produkt giver mening at tage."

Del med dine venner