Hvorfor jeg synes STAI er et godt koncept

Ambitionen om at leve sundere er altid lettere end at rent faktisk eksekvere på den. Det gælder også mig selv der aldrig har været god til at passe på min krop. I et liv hvor alting går stærkere og stærkere, og hvor man af og til sætter forventningerne til sig selv højere end det kan bære, er en smutvej, convenience og gode alternativer perfekte - men kun hvis de tilbyder noget kvalitet og sikkerhed for at man ikke fylder sig med alt muligt, man ikke ved hvad er. 

Min glæde ved cykling findes ikke i at køre hurtigt, vinde en skiltespurt eller diskutere dæktyper. Jeg er betaget af landskaber, tomme veje, regnvejr og at kunne trække vejret frit og for egen og andres glæde dokumentere hvad jeg synes er smukt ved cykling. Nogle vil kalde mine projekter for extreme med mange dage i træk over lange distancer og højdemeter, men for mig er det livsudvidende på et andet plan - et plan hvor man hver gang siger ikke mere når man er helt ude på kanten - men så alligevel bliver trukket tilbage i et projekt der kræver det maksimale af en efterhånden hårdt prøvet rytter. 

STAI leverer et produkt der virker, sikrer jeg får et tilskud af de vitaminer, mineraler, proteiner og omega3 jeg skal have, at jeg er sikker på hvad der er i, samt at det er en super simpel løsning, der gør min trænings-hverdag lidt sundere end den ellers ville have været.

 

Følg med her: @traedekongen (IG)

Del med dine venner