Franciska Kinnerup (mild form for sclerose siden 2008).

Siden diagnosen har jeg trænet mig fra kageform til mit livs form. I 2020 valgte jeg at træne op til at køre i de franske Tour d´France bjerge – en drøm om at besejre bjergene blev sat i søen. I den forbindelse havde jeg brug for at optimere på alle de parametre, jeg overhovedet kunne. Jeg stødte på STAÏ efter anbefaling fra en ven. Jeg valgte at satse på STAÏ shaken, fordi min ven havde talt så varmt om produktet. Jeg er normalt meget skepsis overfor kosttilskud og tror ikke rigtig på den slags. Dels fordi jeg har svært ved at optage vitaminer og mineraler i al almindelighed og dels, fordi jeg ikke har kunne se effekt af de tidligere kosttilskud, jeg har prøvet. Så det har for mig altid været spild af penge. Men jeg har måtte bøje mig i støvet, for STAÏ gjorde en forskel.

Selve shaken har jeg ikke haft problemer med at drikke – jeg drikke den bare og så er det overstået. Uden smag fint. Jeg tager ikke stilling til smagen, når det handler om min sundhed. Det er nemt og enkelt at shake dagens portion STAÏ shake. Og det skal det være i min verden. Jeg oplevede rimelig hurtigt effekten af STAÏ. Jeg mærkede en tydelig forbedring af min styrke, når jeg cyklede. Jeg har kunne se mine muskler markerer sig i takt med, at STAÏ shaken opnåede sin fulde effekt. Derudover har jeg også oplevet, at mit immunforsvar ændrede sig. Før led jeg af gentagende herpes (forkølelsessår) udbrud, men det har der heller intet været af i den tid, jeg har taget STAÏ. Det giver en stor tryghed at vide, at jeg får et solidt tilskud af vitaminer, mineraler, proteiner og omega3 fedtsyrer, når jeg har tilbagelagt de tre ugentlige cykeltræningsture på mellem 150 og 300 km.

Et ekstra tydeligt tegn på effekten af STAÏ shaken. Mit hår blev stærkere og kraftigere. Det gjorde hårene på benene så også 😉. Måske ikke lige den mest flatterende sideeffekt, men dog et klart bevis for mig på, at der skete noget væsentligt i kroppen. Så tager jeg gerne et par ekstra barberinger med i købet (cykelrytter har glatbarberet ben) 👍

 

Del med dine venner