Jeg startede på Staï Power+ i april 2021, fordi jeg - udover smerter og træthed i forbindelse med flere udbrud af muskelgigt - følte mig meget nedslidt, men da jeg ikke kunne lide smagen, og heller ikke syntes det virkede efter cirka 4-5 mdr, overvejede jeg at stoppe.

Men omkring det tidspunkt var jeg sammen med familien nogle dage, og min svigerdatter sagde, at hun var glad for at se, at jeg havde fået energi og kræfter igen, for hun havde været ret bekymret for mit helbred nogle mdr forinden.

Jeg fortalte så om min tid med Staï, og mine tanker i den anledning - og pludselig gik det op for mig, at det virkede jo, men det havde jeg overset, da jeg stadig havde/har mange smerter og ofte føler stor træthed pga gigtsygdomme og derfor havde overset, at jeg havde fået mere energi igen.

Kort efter var der en veninde, der gav udtryk for, at hun var glad for at se, mine øjne var blevet klare igen, og at jeg igen var nærværende - hun vidste heller ikke, at jeg havde taget Staï nogle mdr, og flere andre nævnte noget lignende.

Jeg kan stadig ikke lide smagen, selv om jeg har prøvet at blande det med forskellige juicer, men det er kun 150 ml, så jeg fortsætter pga fordelene ved at drikke det.

Glædelig jul ønskes staï holdet af Tove 🎄🤶🏻

PS: Jeg havde STAÏ med på hospitalet og viste lægen STAÏ. Lægen svar var, jeg kunne forsætte med STAÏ og fjerne den ene af de kalktabletter, han havde anbefalet. STAÏ har et fint indhold af bl.a. D og kalk.

Del med dine venner